Izvēlne Izvēlne
LV

AMSERV MOTORS SADARBĪBĀ AR MOTO PICA PIEDĀVĀ TOYOTA KONKURSU 33. NEDĒĻAI!

14.08.2020

Pareizā atbilde – konkursa attēlā ir redzams Toyota modelis AYGO (atbilde Nr.1). Starp daudzskaitlīgajiem pareizi atbildējušajiem laimīgā loze ir sakritusi ANDRAI GAIGALAI! Apsveicam!

Lūgums konkursa uzvarētāju sazināties par balvas saņemšanu ar MOTO PICA pa tālruni 29750750 vai e-pastu motopicariga@gmail.com – lūgums pieteikt balvas saņemšanu ne vēlāk kā vienu darba dienu iepriekš pirms picas piegādes vēlamā laika! Balvā – kāda no lielajām (42 cm) MOTO PICA picām pēc uzvarētāja izvēles ar piegādi Rīgas pilsētas teritorijā, Mārupē vai Jaunmārupē, vai MOTO PICA dāvanu karte 15 EUR vērtībā. Pie balvas saņemšanas lūgsim apliecināt saņēmēja identitāti. Picas piegāde ir iespējama darba dienās (pirmdien – piektdien) 13:00-21:00 un sestdienās 11:00-22:00. Balvu var izņemt tikai iepriekš sarunātā laikā (norādītajā darba laikā) līdz 2020. gada 14. septembrim ieskaitot!

Uzzini vairāk par Toyota Aygo – https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/models/aygo


Konkurss norisinās tikai "Amserv Motors" Toyota autocentra “Facebook” profilā. 

Augusts varētu būt šīs vasaras karstākais mēnesis ar dažādiem pasākumiem. Mums ir kāds ļoti stilīgs auto ar kuru doties baudīt pilsētas iedvesmojošos ritmus. Šis Toyota modelis ir redzams konkursa attēlā. Kā to sauc?

1)    AYGO;
2)    C-HR;
3)    COROLLA;
4)    YARIS.

Kas Tev jāizdara, lai varētu ņemt dalību viktorīnā? Ieraksti mūsu konkursa “Facebook” paziņojuma komentāru laukā savu atbildi!

Kā mēs izvēlamies uzvarētāju? Atlasām pareizo atbilžu sniedzējus un izlozējam vienu balvas ieguvēju starp kvalificējušajiem.

Piektdien, 14. augustā, uzzināsim veiksminieku(-ci). Balvā – kāda no lielajām (42 cm) MOTO PICA kārdinošajām picām* pēc uzvarētāja izvēles ar piegādi** vai MOTO PICA dāvanu karte 15 EUR vērtībā.

Atsauce par privātumu: Mums rūp Jūsu datu drošība, tādēļ pirms savas dalības konkursā, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/social

un vispārīgo Privātuma politiku https://www.amservmotors.lv/toyota/lv/article/dati

Ierakstot savu atbildi komentāru rindā Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm! Konkursa norises laiks ir no 10.08.2020. no paziņojuma mūsu profilā līdz 14.08.2020. līdz uzvarētāja paziņošanas brīdim.

Konkursu veido:

- AMSERV MOTORS Toyota autocentrs, Rīgā, Krasta ielā 3. Piezvani – 67204750. 
https://www.amservmotors.lv/toyota/lv
https://www.facebook.com/AmservMotors

- MOTO PICA picērija, Rīgā, Kārļa Ulmaņa gatvē 2. Pasūti sev picu – 29750750.
https://motopica.lv/
https://www.facebook.com/motopica/

*) Konkursa uzdevuma attēlā ir redzama kāda īpaša pica, kas lieliski papildinās jebkuru Tavas vasaras galdu, jo tā ir saldā pica ar ogām – Sogno di Roma! Sastāvs – Sicīlijas mīkla, citrussaldā mērce, mocarella, zemenes, kazenes, banāni, mellenes, dzērvenes, mandeļu skaidiņas. Kas gan precīzāk var sniegt augusta garšu?

**) Picas piegāde ir iespējama (iekļauta balvā) tikai uz adresēm Rīgas pilsētas teritorijā, Mārupē un Jaunmārupē. Dāvanu kartes piegāde, savukārt, iespējama visā Latvijā.

Viktorīnas uzdevuma sagatavošanā izmantoti foto no TOYOTA reklāmas un publicitātes materiāliem un picas attēls no MOTO PICA reklāmas materiāliem.