Izvēlne Izvēlne
LV

KLIENTU APTAUJA 2018

17.10.2018

Labdien!

Aicinām Jūs veltīt aptuveni piecas minūtes laika un aizpildīt mūsu ikgadējo Klientu aptaujas anketu internetā. Arī šogad tā ir piemērota aizpildei tieši no Jūsu viedtālruņa!

Jūsu sniegtie dati palīdzēs mums vēl vairāk uzlabot klientu apkalpošanu un veidot draudzīgāku komunikāciju medijos, sociālajās vietnēs un žurnālā „Amserv Ziņas“.

Anketas aizpildīšana ir anonīma, taču, ja vēlaties, varat norādīt savu kontaktinformāciju. Pēc anketu iesniegšanas termiņa beigām starp tiem, kas būs norādījuši savus datus, tiks izlozētas desmit gardās "Staburadzes konditorejas" tortes "Cielaviņa".
Anketas var aizpildīt līdz šā gada 10. novembrim.

Mums rūp Jūsu privātums, tādēļ pirms aizpildīt anketu, lūdzam Jūs iepazīties ar mūsu uzņēmuma sociālo tīklu aktivitāšu politiku šeit: https://goo.gl/KcWp1n

Par mūsu vispārīgo Privātuma politiku Jūs varat iepazīties šeit: https://goo.gl/qEtPYQ

Nosūtot Jūsu aizpildītu anketu, Jūs pilnībā piekrītat mūsu Privātuma Politikai un Amserv Grupas vienotajai Politikai Sociālo tīklu resursu aktivitātēm!

Mēs esam šo informāciju publicējuši visos trijos Amserv Grupas sociālo tīklu profilos – Amserv Krasta, Amserv Liepāja un Amserv Motors, tādēļ pastāv iespēja, ka Jūs varat saņemt vai pamanīt piedāvājumu par dalību aptaujā vairākas reizes. Lūgums anketu aizpildīt tikai vienu reizi no vienas ierīces.

Lai aizpildītu anketu, jāatver aptaujas vietne:
https://goo.gl/tT6m1E

PALDIES!
Ar cieņu, Jūsu Amserv