Izvēlne Izvēlne
LV

SEB MTB maratona jaunais partneris – Toyota ar videi draudzīgiem auto

16.04.2016

Latvijā populārākā kalnu riteņbraukšanas seriāla SEB MTB maratons 15. sezonā rīkotāju darbu atvieglos videi draudzīgāki auto no Toyota, kas kļuvis par SEB MTB maratona partneri.

SEB MTB maratona atbalstītāju pulkam šogad pievienojas japāņu autoražotāja Toyota Baltijas pārstāvniecība. SEB MTB rīkotājs “Igo Japiņa sporta aģentūra” šajā sezonā saņēma divas jaunas Toyota automašīnas, kas sekmēs operatīvāk organizēt ikdienas darbus un vēl augstākā līmenī rīkot katru posmu. Toyota automašīnas ir vienas no videi draudzīgākajām, kas saskan ar SEB MTB kalnu riteņbraukšanas sacensību rīkotāju idejām un veselīga dzīvesveida uzskatiem.

Igo Japiņš, SEB MTB maratona rīkotājs: Šis gads mums ir īpašs, jo ne tikai SEB MTB maratonu 15. sezona, bet rīkosim arī Eiropas čempionātu, kas ir liels gods un atbildība. Patīkami, ka mūsu partneru lokam pievienojusies Toyota, kas ir videi draudzīgākās automašīnas. Tas saskan ar SEB MTB uzskatiem, jo arī mēs kā riteņbraucēji esam videi draudzīgi! Jaunās automašīnas palīdzēs mums ikdienas steigā vēl ātrāk risināt ar sacensību rīkošanu saistītos jautājumus.

Elli Tiivel, “Toyota Baltic” mārketinga vadītāja: “Toyota un SEB MTB maratona sadarbības pamats ir kopējas dzīves vērtības. Mūsu vērtība ir vide, kurā dzīvojam, un ar Toyota hibrīda automašīnās iestrādātajām tehnoloģijām, kas ļauj samazināt CO2 un NOx izmešus apkārtējā vidē, mēs varam kaut nedaudz palīdzēt zemei kļūt zaļākai. Toyota mērķis ir izgudrot arvien jaunākus pārvietošanās veidus, kas būtu pieejami visiem un izmešu daudzums būtu 0. Mūsu vērtības ir uzticēšanās un profesionālisms – mēs augsti novērtējam kvalitāti katrā darbā un redzam, ka SEB MTB maratona rīkotāji ir ideāls partneris šajā vērtību skalā.”

Armands Vimba, Toyota izplatītāja SIA "Amserv Motors" valdes loceklis un SIA "Amserv Latvija" veldes priekšsēdētājs: “Izvēloties pārvietošanos ar velosipēdu, mēs rūpējamies par savu veselību. Izvēloties braukt ar videi draudzīgo Toyota automašīnu, mēs sniedzam ieguldījumu apkārtējās vides uzlabošanā. Tēlaini raksturojot, Toyota hibrīdautomašīnas ir tikpat saprotamas kā velosipēdi – klusas, vienkārši vadāmas un uzticamas. SEB MTB maratons ir lielisks veids, kā veselīga un aktīva dzīvesveida piekritējus iepazīstināt ar Toyota hibrīdauto un uzskatāmi parādīt tā priekšrocības. Arī mūsu devīze “Labi auto – labā vietā” lieliski iederas šajā sporta pasākumā, jo labas automašīnas atbalsta labu pasākumu. Šā gada maratona posmos plānojam piedalīties ar sava uzņēmuma komandu."

SEB MTB maratons ir Latvijā populārākās un masveidīgākās kalnu riteņbraukšanas sacensības, kuras jau 15 gadus organizē "Igo Japiņa sporta aģentūra". Sacensību uzticīgais partneris un atbalstītājs vairāku sezonu garumā – "SEB banka". 2016. gadā SEB MTB seriāls 24. aprīlī startēs ar klasiku Cēsis-Valmiera. Kopumā šogad paredzēti septiņi posmi, no kuriem otrajā posmā Smiltenē sportisti cīnīsies par Latvijas XCM čempiona titulu. Savukārt trešais, Siguldas posms, būs Eiropas XCM čempionāts, kurā elites braucēji cīnīsies par Vecā kontinenta spēcīgākā sportista titulu.